Alla inlägg under februari 2013

Av Annica - 21 februari 2013 18:21

Sådär då. Då har man fixat lite saker till Pyret. Vi va hem till Henkes föräldrar igår å kollade på lite saker som dom/vi hade fått från en kompis till deras familj. Det va bland annat en spjälsäng å de behöver vi ju, sen va de ett skötbord fast vi har ju ett som man ska borra fast i väggen på toan. Så jag kom på att man kan ju ha de andra skötbordet i Pyrets rum så kan man byta blöja i rummet om man vill. Sen hade dom en resesäng oxå. Så nu har vi typ allt förutom en bilbarnstol men det skulle min pappa köpa sen. I början på veckan så fick jag brev från specialmödravården där dom tyckte att av skulle upp på ultraljud, men tiden jag fick passade inte så ringde å sa som devalvera att den inte passade så då fick jag ny tid som va mycke bättre. Vill inte vara ofta från jobbet för mycke. Lönen blir så dålig då. Är ju bara timanställd. Så hellre en timme än flera å att man missar en rolig aktivitet.
Idag hade jag mitt minne med mig å åkte till min systers man's jobb å hämtade några banankartonger så vi kan börja ta bort saker från baren å bära ner dom till källaren. Sen är de bara att sälja baren.

Men nu håller jag på å frysa ihjäl å typ somna.

Hörs då// Annica Karsten Viol

Av Annica - 4 februari 2013 19:52

Jahapp nu va de ett tag sen jag skv här såg jag. Va har hänt efter att jag skrev här sist då??? Jo jag har börjat jobba i Irsta igen på dagiset. Hr jobbat där varje dag sen i oktober. Underbart att vara där. Jag trivs som handen i handsken. Eller va de heter. Det ända som har varit jobbigt är att jag har mått så illa jämn. Sen när min mens inte kom när den skulle så köpte jag ett test för att kunna utesluta de. Så när jag å Henke ā hundvakt åt hans föräldrars hund så gjorde jag testet å de visade ju att jag va gravid. Jaha blev min tanke. Innan hade jag pratat med mamma som sa att jag va tvungen att ringa till henne efter att jag hade gjort testet va än resultatet blev. Jaja så de va väl bara att ringa då å jág har då aldrig hört henne skrika så av glädje. Höll mobilen typ en halv meter från örat å hörde hur hon bara skrek. Sen efter mamma va de bara att fortsätta ringa till familjen. Dt tog ett bra tag innan jag sa något på jobbet men råkade försäga mig en dag å mina jobbarkompisar blev överlyckliga. Så nu vet även några föräldrar de. Men inte alla. Så nu är jag i vecka 12 enlig bm å i vecka 13 enligt massa andra saker. Ska iaf upp till bm nästa vecka. Enligt bm så kommer pyret typ 16:e augusti. +- 2veckor.
Så nu förstår jag varför jag e så trött jämn. Jag gör typ inge annat än å sover.

Men nu ska jag väl vila sen in i duschen.
Hörs //Annica Karsten Viol

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Klocka

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards